NEW BEGINNINGS...

NEW BEGINNINGS...

Lieve klanten,

 

Na vele prachtige jaren heeft AUD's Fashion besloten om haar deuren te sluiten. Maar maak je geen zorgen, dit is niet het einde van ons verhaal, maar het begin van een spannend nieuw hoofdstuk!

 

We zijn verheugd aan te kondigen dat de geest van AUD’s Fashion zal voortleven in een gloednieuw concept: The Beauty Bar & AUD's Fashion. Samen met een stijlvol nagelsalon, heropenen we onze deuren in een nieuw pand waar mode en schoonheid hand in hand gaan.

 

Bij The Beauty Bar & AUD's Fashion vind je nog steeds de unieke kledingstukken die je gewend bent, aangevuld met luxe beautybehandelingen voor je nagels. En voor wie graag online shopt, blijft onze webshop open met dezelfde geweldige selectie en service die je verwacht.

 

Wij geloven dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt, en we kunnen niet wachten om dit nieuwe avontuur met jullie te delen. Blijf ons volgen voor updates en de officiële openingsdatum. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen in onze nieuwe locatie en samen mooie momenten te blijven creëren.

 

Tot snel bij The Beauty Bar & AUD's Fashion!

 

 

Terug naar blog